Rachel Hazes: “Ik was geestelijk volledig in de war”

Foto: Nick van Ormondt / SBS6

De rechtszaak waarin Rachel Hazes op dit moment is verwikkeld, is nog altijd volop bezig. Het betreft de rechtszaak met haar ex beste vriendin Marieke van Beek en toenmalige goede vriend Robert Arjan Israël.

Rachel beschuldigt de twee er onder andere van, van een vreemd coachingtraject te hebben gevolgd. Iets waar Rachel nooit de bewijzen van heeft gezien, maar wat wel betaald is geweest met geld uit haar bedrijf Melvin Produkties.

Dit en nog veel meer vreemde situaties deden zich gedurende die periode voor en daar wil Hazes nog altijd graag antwoorden op. Maar of ze die ooit zal krijgen….

“Ik was geestelijk en lichamelijk volledig in de war in 2016-2017 en heb drie mensen bevoegd gemaakt om mijn zaken te regelen. Ik dacht dat ik het allemaal netjes had geregeld en dat ik tamelijk zorgeloos kon herstellen”, citeert Party.

Maar dat heeft Rachel dus verkeerd gedacht. Zij kwam er pas vele jaren later achter dat vrienden misbruik hebben gemaakt van de situatie. “Daarom wil ik dat de onderste steen boven komt. Daar komt mijn strijd om rechtvaardigheid vandaan!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.