Frans Bauer: “Het gaat helemaal nergens over”

Foto: Peter De Smedt

Met de concerten in Ahoy Rotterdam in het vooruitzicht, moet Frans Bauer zich weer volop beginnen voorbereiden. Hij moet zorgen dat hij in topvorm is en dat begint bij een goede conditie en een gezond gewicht.

“De afgelopen maanden ben ik flink afgevallen. Mijn gewicht stagneerde uiteindelijk, maar ik begin weer met trainen. Ik ga drie tot vier uur per dag trainen, tot eind september”, vertelt hij in Party.

Daarnaast heeft hij ook al enkele vergaderingen gehad over de lampjes en het podium. Volgens de zanger wordt het een beetje Las Vegas in het Kwadraat.

“Het gaat helemaal nergens over. Ze zijn straks een week bezig om het podium op te bouwen”, lacht Frans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.