Mart Hoogkamer: “Het was echt een drama!”

Toen overvallers het hadden gemunt op het huis van Mart Hoogkamer, dan zal dat geen toeval zijn geweest. De zanger woont in een mooi huis, verdient goed zijn brood en kan zich wel wat luxe veroorloven.

Het succes van Mart is heel snel gekomen en op enkele jaren tijd werd hij een superster in Nederland. De aanvragen voor optredens stroomden binnen en ‘nee’ zeggen stond niet in Marts woordenboek.

Daar betaalde hij uiteindelijk ook een hoge prijs voor, want niet veel later volgde een burn-out en was de zanger eventjes out.

“Ik deed zeven of acht optredens in het weekend en durfde eigenlijk ook geen ‘nee’ meer te zeggen. Het plezier raakte op, ik wilde eigenlijk niet meer op het podium staan en ik vond het echt een drama”, vertelde hij toen aan Party.

Een maand lang bleef Mart in zijn bed liggen en ging hij alleen maar de depressieve kant op. Het is uiteindelijk dankzij zijn grote liefde Jennifer dat hij weer overeind wist te krabbelen en dat hij nu weer kan genieten van het zingen en op een podium staan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.