16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Vrouw van Rob de Nijs: “Ik zeurde nooit”

Ze zag het door de vingers

Foto: Showbizznieuws247

In ‘Malle Babbe” worden de mensen ondergedompeld in het leven van Rob de Nijs. De musical vertelt het verhaal van zijn leven en daar horen ook zijn relaties bij.

Rob de Nijs heeft aan vrouwelijke aandacht nooit veel gebrek gehad. Hij rolde van de ene relatie in de andere en heeft heel wat vrouwenharten gebroken.

Gelukkig heeft hij het hart van zijn huidige vrouw Henriëtte nog niet gebroken. Hij werd verliefd op haar toen hij haar ontmoette bij een concert in Tiel. Hij wilde Jet ook meer zien en maakte haar daarom zijn personal assistent.

“Rob had Belinda en de kinderen. En vast ook nog wat flirtjes hier en daar. Ik zeurde nooit, gaf hem alle ruimte. Een ideale minnares”, vertelde Jet toen, schrijft Story.

De situatie tussen Rob, Jet en Belinda komt dan weer niet aan bod in de musical. “We hebben afgesproken dat er geen pijnlijke herinneringen uit het verleden naar boven worden gehaald. Dan heb ik het over die moeilijke periode vlak na onze scheiding. Alles gaat nu in goede harmonie en ik ben heel benieuwd naar het resultaat”, zegt Belinda tegen Story.

Showbizznieuws 24/7