17 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
17 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Gerard Joling: “De vraag is of ik het zelf ook wil”

Zij zijn wel enthousiast

Foto: Peter De Smedt

Sinds Gerard Joling afscheid heeft moeten nemen van twee dierbare mensen, denkt hij al eens na over het leven en hoe relatief alles eigenlijk is.

“Ik werk wel nog steeds hard, treed in het weekend veel op. Ik vind dat leuk en werk ontspant ook als je het leuk vindt, maar er moet natuurlijk wel een bepaalde balans in zitten om het leuk te blijven vinden en niet dat je alleen maar aan het werk bent om het werk”, klinkt het in Party.

Tot dat werk behoort misschien binnenkort ook wel het maken van een eigen realityreeks. RTL is volop aan het onderzoeken of zo’n reallifesoap rond de zanger succes kan hebben en in afwachting daarvan worden er nu al wat proefopnames gemaakt.

“Dat is al een paar keer gebeurd. RTL vindt het enig en zou het wel willen, maar de vraag is of ik het zelf ook wil, het leuk genoeg is, er genoeg content is. Mensen als Frans Bauer en Dries Roelvink kunnen, doordat ze een vrouw en kinderen hebben, in hun reallifesoaps veel meer lijnen uitzetten. Ik moet het in mijn eentje doen.”

Showbizznieuws 24/7