10 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

Slecht nieuws voor ‘Snollebollekes’-zanger Rob Kemps

Veel sterkte!

Op professioneel vlak gaat het ‘Snollebollekes’-zanger Rob Kemps voor de wind. Zo werd hij op het Gouden Televizier-Ring Gala uitgeroepen tot Televizier-Ster Talent, presenteerde hij het programma ‘Wheel’ bij SBS6 en met Matthijs van Nieuwkerk het programma ‘Chansons!’, won hij de kennisquiz ‘De Slimste Mens’ en mocht hij vorig jaar het stokje overnemen van Linda de Mol bij ‘Ik hou van Holland’.

Maar ondanks al dat toenemende succes bleef hij steeds benadrukken dat zijn gezin altijd op de eerste plaats kwam.

En laat nu net dat gezin waar hij zo verknocht aan was donkere tijden doormaken.

Aan Story bevestigde de zanger immers dat er een einde is gekomen aan zijn relatie met Miriam Swinkels. De twee vormden een koppel sinds 2017. Over de reden van de breuk wenst Rob niet verder uit te wijden: “We hoeven aan niemand verantwoording af te leggen”, klinkt het. “We houden nog steeds van elkaar en zullen dat blijven doen. Maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. We zijn al ruim 19 jaar beste vrienden en zullen dat ook blijven”, besluit hij.

Rob en Miriam hebben samen twee kinderen: zoontje Manu en dochter Lola. Met Demi en Chrissi heeft Miriam ook nog twee dochters uit een vorige relatie.

Showbizznieuws 24/7