16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Marco de Hollander: “Dat had ik gedaan als ik geen zanger was”

Marco de Hollander: “Dat had ik gedaan als ik geen zanger was”

We horen het wel vaker dat een zanger of zangeres voor hun carrière niet altijd even graag in de spotlights staat of op de voorgrond treed. Dat was anders bij Marco de Hollander. Hij heeft altijd graag in de spotlights gestaan en dat doet hij eind oktober 20 jaar.

Maar wat als Marco geen zanger was geworden? Wat had hij dan in zijn leven gedaan. Party vroeg het hem en kwam tot een misschien toch niet zo’n verrassend antwoord.

“Dan was ik zeker radiopresentator geweest. Ik doe dat nu heel kleinschalig bij RVT Hollands Midden, maar omdat ik radio maken superleuk vind, had ik als ik geen zanger was geworden er helemaal mijn pijlen opgericht om radiopresentator te worden.”

Entertainen zit Marco in het bloed en dat zal altijd een deel van zijn leven blijven. Of het nu jong of oud is, groot of klein, hij wil de mensen het liefst van al een leuke namiddag bezorgen.

“Ik verzorg ook seniorenshows die ik op doordeweekse dagen in het land verzorg. Ik vind het altijd heel dankbaar om met ouderen te mogen gaan.”

Showbizznieuws 24/7