14 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Bridget Maasland: “Ik kan niet verliefd worden op hen”

Bridget Maasland: “Ik kan niet verliefd worden op hen”

Foto: VTM

Één van de laatste relaties van Bridget Maasland die we ons kunnen herinneren is die met André Hazes. Hoewel het er wel eentje was van korte duur is die nog heel lang blijven nazinderen.

Ondertussen is de presentatrice niet meer echt verliefd geweest of heeft ze niet echt nog een relatie gehad. En hoewel ze verliefd zijn niet altijd even leuk vind, snakt ze toch naar iemand waarmee ze haar leven kan delen.

“Als ik echt verliefd ben, heb ik geen ruimte om nog een keer verliefd te zijn. Ik heb ene relatie van elf jaar gehad en een relatie van tien jaar en bij beide relaties ben ik nooit verliefd geweest op iemand anders. Het lijkt me dan ook lastig als de ander in je relatie wel verliefd wordt”, zegt ze in Party.

Bridget heeft het jammer genoeg al moeten ervaren en ze kan zegge dat het bijzonder pijnlijk is. “Ze zeggen als je kan loslaten… dat dat échte liefde is…”

“Ik kan ook niet verliefd worden op iemand die ik al langer ken. Het is er of het is er niet, die aantrekkingskracht. Die kan later alsnog komen. Ondertussen blijf ik in ieder geval dromen van de ideale relatie. En die zie ik bij mijn ouders, die al vijftig jaar samen zijn. Die twee, dat is echt mooi om te zien!”

Showbizznieuws 24/7