Kroonprinses Amalia ontsnapt aan Nederlandse dreiging

Foto: RVD

Kroonprinses Amalia van Nederland heeft recentelijk de veiligheid van Den Haag verruild voor het bruisende leven in Madrid. 

Te midden van constante bedreigingen van de mocromaffia, vindt ze in Spanje een plek om even op adem te komen. Nederlandse royaltyexpert Rick Evers legt uit in Het Laatste Nieuws: “Ik kan me voorstellen dat het voor haar erg benauwd voelt om alleen maar ‘opgesloten’ thuis te zitten.” Amalia’s keuze voor Madrid wordt gezien als een poging om een normaler leven te leiden, maar deze beslissing heeft ook geleid tot verontwaardiging onder de Nederlandse bevolking. 

Ze wordt vaak vergeleken met de Spaanse troonopvolgster Leonor, die actiever lijkt in eigen land.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.