Zit Thijs Römer echt op zwart zaad?

Foto: VTM

Als we Thijs Römer en zijn advocaat mogen geloven, dan kan Thijs Römer de schadevergoeding voor zijn slachtoffers niet betalen. Dat is volgens hen te wijten aan het feit dat de acteur geen werk meer heeft en dat er natuurlijk ook advocaatkosten moesten betaald worden.

Albert Verlinde, theaterproducent, vindt het vreemd dat de familie Römer het op negatieve publiciteit laat aankomen.

“Dat je dat niet als familie zegt: ‘Jongens, we moeten op zich het merk een beetje proberen beschermen, laten we lappen met elkaar.’ Die familie heeft centen zat. Dit is gewoon armoede”, vertelde hij aan ‘Shownieuws’.

Voor Albert zou het vanzelfsprekend zijn dat hij zou inspringen voor een familielid wanneer die zijn schadevergoeding niet kan betalen. Maar voor de familie van Thijs is het dat duidelijk niet.

Dat de acteur de schadevergoeding niet kan betalen, geeft een flinke deuk in zijn imago en dat imago had het al zwaar te verduren gekregen. Of het ooit nog goed komt met zijn reputatie, dat is nog maar de vraag. Maar laat ons vooral hopen dat het hem snel lukt om die schadevergoeding te kunnen betalen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.