16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Was scheiding van Sylvie Meis een pr-stunt?

Foto: Brunopress.nl

Het nieuws over de scheiding van Sylvie Meis is nog geen 3 dagen oud of er wordt al flink wat gespeculeerd rond de reden van de breuk.

Als we het koppel moeten geloven is hun huwelijk gestrand omdat ze er elk een heel verschillende levensstijl op na hielden. Ze vertoefden bijna nooit samen in hetzelfde land en omstaanders hadden al zo hun twijfels of er echt sprake was van liefde tussen de twee of niet.

Zo stelt men zich ook de vraag of het niet gewoon een pr-stunt was waarvan beiden de vruchten wilden plukken. Zo vraagt Guido den Aantrekker, baas van Story zich af of die 2,5 jaar huwelijk niet gewoon contractueel zijn vastgelegd.

Het zou zomaar eens kunnen. Tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken of het gebeurt. En ook de volgers van Guido op sociale media lijken toch hier en daar hun twijfels te hebben.

“Ik heb nooit begrepen waar dat huwelijk op gebaseerd was. Er was echt helemaal niets waaruit bleek dat hij gek op haar was. Hij wilde niet eens herkenbaar in beeld op de trouwfoto’s”, reageert iemand.

Showbizznieuws 24/7