17 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
17 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Roger en Laura uit Temptation Island gaan trouwen

Foto: Play5

Verrassing van formaat Laura Moenaert. Zij nam in 2019 samen met haar vriend Roger Osei Bonsu deel aan ‘Temptation Island’. Het kwam tot een breuk, maar de twee konden elkaar niet missen. De liefde tussen Laura en Roger is zo groot dat hij haar via een flashmob ten huwelijk vroeg. Niet zomaar een tussendoortje, mar een tot in de puntjes uitgewerkt huwelijksaanzoek waarbij Roger 3 dansers én een videoteam had geregeld om Laura te overdonderen in de Antwerpse Stadsfeestzaal.

​​​​​​​“Voorbije zaterdag heeft Roger mijn wereld veranderd. Dat ik ooit een ring ging krijgen van hem, wist ik wel ergens. Maar op dit moment en op deze manier… NEVER expected this!”, schrijft een emotionele Laura op Instagram.

“Roger heeft me gisteren ook nog eens een fantastische video ervan cadeau gedaan zodat ik dit moment voor altijd kan koesteren. Ik ben super trots en excited om dit moment ook met jullie te kunnen delen” besluit Laura Moenaert. Wanneer de twee gaan trouwen is niet duidelijk, maar wij vermoeden dat zij dat niet ver voor zich uit zullen schuiven.

Showbizznieuws 24/7