16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Rob de Nijs wacht in spanning af

Foto: Peter De Smedt

Zijn zoon gaat trouwen

Het mag ook al eens goed gaan voor zanger Rob de Nijs. De zanger die eind december nog zijn 80ste verjaardag vierde kreeg onlangs fantastisch nieuws want zijn zoon gaat trouwen.

Robbert vroeg zijn vriendin Sharon ten huwelijk en daar is de hele familie erg blij om. Maar wanneer hij precies gaat trouwen, dat weet voorlopig nog niemand, schrijft Story.

Al wordt er wel vermoed dat Robbert en Sharon niet te lang meer zullen wachten als ze papa Rob er graag bij willen hebben.

Rob die aan Parkinson lijdt gaat elke dag een beetje meer achteruit en hoe langer ze wachten met trouwen, hoe kleiner de kans dat Rob het huwelijk nog zal kunnen bijwonen.

En dat is op dit moment toch wel zijn grootste wens. Hij weet immers dat hij zijn jongste zoon Julius nooit zal zien trouwen. De jongen is tenslotte amper 11 jaar. En Yoshi is zwaar autistisch. De kans dat hij ooit in het huwelijksbootje treedt is ook erg klein. De trouw van zoon Robbert zou dus het ideale moment zijn om toch één van de mooiste dagen uit het leven van zijn kinderen nog te kunnen meemaken.

Showbizznieuws 24/7