16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

René Froger: “Hij heeft altijd drie motoren aanstaan”

Hij is altijd in de weer

Foto: Showbizznieuws247.nl

René Froger maakt al jaren deel uit van de Toppers. Samen met Jan Smit, Jeroen Van der Boom en Gerard Joling zet hij de zaal vaak op zijn kop en hun succes is onder andere te danken aan hun fantastische vriendschap en de chemie die er is tussen de 4 mannen.

Ze kennen elkaar ondertussen door en door en kennen dus ook elkaars mindere kantjes, maar ook elkaars goeie kantjes. En er zijn wel eigenschappen van zijn collega’s waar René misschien wel een beetje jaloers op is.

“De rust van Jan, want hij heeft altijd zoiets van: het komt allemaal wel goed. Dat is wel fijn, als je dat hebt. Ik denk van Geer het feestgedruis. Hij staat altijd aan wanneer hij op feestjes is. En het gekke van Geer zou ik ook wel een klein beetje meer willen hebben”, zegt René in Weekend.

Maar er zijn ook eigenschappen van Jeroen Van der Boom die René wel zou willen hebben. Zo is hij vooral erg jaloers op zijn drive.

“Hij heeft geloof ik drie motoren aanstaan, echt onvoorstelbaar. Dat hebben we allebei wel een beetje. Alleen, Jeroen is echt wel een jonge hond. Dus daar laveer ik eigenlijk een beetje tussendoor altijd.”

Showbizznieuws 24/7