17 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
17 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Maxime Meiland: “Ik heb liever met hem ruzie”

Maar niet met haar

Foto: Brunopress.nl

Het strubbelt wel eens tussen Maxime Meiland en haar man Leroy. Dat konden de kijkers ook al zien toen de twee weleens een discussie of ruzie hebben bij de aankoop van hun villa in Noordwijk.

Daar was onder andere te zien dat Leroy veel commentaar kreeg van Maxime en dat ze dringend moesten gaan bezuinigen. Ook toen hij bezig was met het opknappen van de villa, kon hij niet op haar hulp rekenen.

“Ik heb liever ruzie met hem dan met mijn moeder’, reageerde Maxime toen. Tenslotte ging ze Erica helpen met het opknappen van het pension.

Heel wat mensen vragen zich af hoe Leroy dat toch allemaal blijft slikken en volhouden, schrijft Weekend. Ook Caroline van Eeden vraagt zich af hoe lang hij dat allemaal nog zal volhouden. Zij gelooft dat hun huwelijk niet lang meer zal duren.

“De aankoop van hun miljoenenvilla is een sterk staaltje overschatting. Ze zijn 14.000 euro per maand kwijt aan lasten. Maar ze zijn toch zo intelligent? Inmiddels staat hun huis al een tijd te koop, maar zonder resultaat. Jee krijgt dat huis met energielabel G ook niet aan de straatstenen verkocht.”

Showbizznieuws 24/7