10 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024

Mariska Bauer: “Alles wat je opslaat, is een belasting”

Ze zegt meer wat ze denkt

Foto: Instagram Frans Bauer

Het gebeurt wel vaker dat mensen veranderen als ze iets ergs meemaken. Ook Mariska Bauer is een ander mens sinds haar herseninfarct. Ze doet het nu veel kalmer aan en neemt op tijd en stond rust.

“Ik zeg nu ook meer wat ik denk. Gewoon, duidelijkheid. Alles wat je opslaat, is een belasting”, klinkt het in het magazine Vrouw en lezen we ook in Party.

En ook haar man Frans Bauer is iets meer op zijn hoede. Hij is veel bezorgder geworden om zijn vrouw en wanneer hij ziet dat ze toch over haar grenzen gaat, remt hij haar af.

“Als je dit allemaal meemaakt, brengt dit je ook dichter bij elkaar. Ik heb ook weer vertrouwen in de toekomst. Ik heb altijd gezegd: ‘Als de jongens groter zijn, komt mijn tijd.’ Mijn moeder zei laatst nog tegen me dat ik altijd zo graag iets voor mezelf wilde en dat ik dat nu niet meer kan na mijn infarct Maar waarom niet, dacht ik toen. Juist om ook te laten zien dat het kan als je dit hebt gehad. Als er nu iets leuks op mijn pad komt, dan zou ik ja zeggen. Ik ben echt klaar om wat voor mezelf te gaan doen.”

Showbizznieuws 24/7