16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Lee Towers moet enkele weken zonder vrouw Laura

Foto: Peter De Smedt

Dat deden ze nooit eerder

Door een stom ongeluk in huis brak zanger Lee Towers zijn linkerheup. De zanger moest meteen onder het mes en moest daarna voor enkele weken naar een revalidatiecentrum. Daar verbleef hij helemaal alleen, zonder zijn vrouw Laura aan zijn zijde.

Laura kwam wel dagelijks op bezoek, maar dat is toch niet helemaal hetzelfde. Anders waren de twee dag in dag uit bij elkaar en moesten ze elkaar nooit missen.

“Het is niet zo dat we elkaar helemaal niet hebben gezien. Laura is elke dag op bezoek geweest. Maar ze gaat ’s avonds wel alleen naar huis en ik blijf dan hier”, klonk het bij Lee in Story.

Normaal moest Towers zes weken blijven in het revalidatiecentrum maar door zijn vlotte herstel mocht hij na drie weken al naar huis. “Maar dat betekent niet dat ik al klaar ben met revalideren. Ik moet mijn oefeningen blijven doen. En ik heb ook wel een goede reden om te blijven oefenen. Ik wil straks weer op het podium staan. Op 1 april heb ik al een optreden gepland staan en daar wil ik weer als vanouds staan.”

Showbizznieuws 24/7