17 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
17 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Ladies of Soul is klaar voor een nieuw hoofdstuk

Ze gaan weer optreden

Foto: Showbizznieuws247.nl

Na corona was het voor Ladies of Soul even spannend of ze wel nog zouden kunnen optreden of niet. Nu kunnen ze vol trots aankondigen dat ze opnieuw gaan optreden in Ziggo Dome in Amsterdam en dat ze er heel veel zin in hebben.

“We hebben altijd gedacht dat we door moesten, alleen ja, noodgedwongen kwamen er situaties waarin dat op dat moment niet lukte. Het loopt zoals het loopt en daar heb je gewoon mee te dealen. Voor je het weet, ben je dan vijf jaar verder. Dit moest gewoon weer gaan gebeuren. Het kon niet waar zijn dat we dit mooie concept zouden laten zitten”, zegt Tjeerd Oosterhuis in Party.

Op het concert is het nog even wachten, want dat staat pas over een jaar gepland. Maar dat wil niet zeggen dat ze al niet volop bezig zijn met voorbereiden.

“Het is alleen maar gewoon een feestje om met al dit talent te mogen werken. Ik kan echt niet wachten tot we met elkaar de oefenruimte in kunnen. We gaan ook zeker nog wel wat promotie doen, omdat we kaartjes moeten verkopen. Wie weet komt er ook nog een single uit, maar sowieso gaan we ter promotie overal en nergens lekker en beetje optreden en dat soort dingen.”

Showbizznieuws 24/7