15 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Het recept voor een goed huwelijk volgens Albert Verlinde

Zijn huwelijksbootje doorzwom al woelige wateren

Foto: VTM

Albert Verlinde stopt ermee. Tenminste wanneer hij 65 wordt. Dan zet de showbizzkenner en theaterproducent definitief een punt achter zijn carrière. Dat heeft hij aangekondigd in een interview met Story.

Albert vreest alvast niet in een zwart gat te vallen wanneer hij met pensioen gaat: “Voor het geld hoef ik niet meer te werken. Daarover kan ik eerlijk zijn”, vertelt Albert. “Dus de tijd die ik dan krijg wil ik graag aan goede doelen besteden. Zoals het Nationaal Theater Fonds, een stichting die probeert om het theater in de breedste zin van het woord toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen.”

En verder? Gewoon genieten samen met manlief Onno. Na een eerdere moeilijke huwelijksperiode, zijn Albert en Onno opnieuw dolgelukkig met elkaar. En dus deelt Albert met plezier wat zijn huwelijk tot een goed huwelijk maakt: “We hebben een leven samen, maar doen ook veel dingen los van elkaar. Zo is Onno onlangs in zijn eentje op vakantie geweest. Het belangrijkste is dat we het fijn hebben samen.”

Showbizznieuws 24/7