17 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
17 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Heeft Linda de Mol nog redenen tot lachen?

Het lijkt van niet

Linda De Mol (Cheryl)

Een tijdje geleden werd nog geschreven dat Jeroen Rietbergen terug bij Linda de Mol woont, maar dan we in het tuinhuis van Linda. Die ruimte had hij vroeger ingericht als muziekstudio en zou dus nu zijn verblijfplaats zijn geworden.

Zo is hij altijd dicht bij Linda in de buurt wanneer ze elkaars gezelschap willen opzoeken en kunnen ze nog elke dag gezellig samen tv kijken als ze dat willen.

Toch stellen haar fans hier heel veel vragen bij, schrijft Party. Zij lijken maar moeilijk te begrijpen waarom Linda iemand als Jeroen toch nog een kans geeft, na alles wat hij heeft gedaan.

In haar column schreef Linda het volgende: ‘Het leven deelde ons hele harde klappen uit. Ik hoef ze niet te noemen, want al die klappen zijn breed uitgemeten in de media. Na de nodige narigheid heb ik ontzettend veel zin om weer eens ouderwets keihard te lachen/”

Je zou hieruit kunnen afleiden dat Linda weinig redenen heeft tot lachen. Dan is het natuurlijk te begrijpen dat ze hoopt dat het nieuwe seizoen van ‘Gooische Vrouwen’ zal aanslaan. Goeie kijkcijfers zullen haar ongetwijfeld erg deugd doen.

Showbizznieuws 24/7