10 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

Gordon krijgt kritiek uit onverwachte hoek

Gordon krijgt kritiek uit onverwachte hoek

Foto: VTM

Pijnlijk

Ongetwijfeld heeft u het ook al gelezen: Gordon gaat trouwen. Men kon dan ook moeilijk aan het nieuws ontkomen, want de zanger schreeuwt zijn geluk van de daken.

De toekomstige van Gordon is de veel jongere, uit Australië afkomstige Gavin Rozario. Gordon omschrijft Gavin als volgt: “Hij doet me alle pijn uit het verleden vergeten en al mijn verwoede mislukte pogingen verbleken in vergelijking met de manier waarop hij me laat zien en voelen hoe liefde echt zou moeten zijn.”

Toch weerklinkt er ook kritiek op de huwelijksplannen van Gordon en Gavin die uiteindelijk ook nog maar zo’n drie maanden samen zijn. En die kritiek komt uit onverwachte hoek.

“Dit kun je toch niet serieus nemen, toen ik het hoorde moest ik er eigenlijk hard om lachen,” klinkt het uit de mond van Gordons broer John. “Het huwelijk is gepland voor dit najaar maar ik moet eerst nog zien of die relatie tot dan stand houdt.”

Hoewel John ook nog het woord aandachtsgeil in de mond neemt wanneer hij het over zijn broer, met wie hij niet echt veel contact meer heeft, spreekt, benadrukt hij wel dat hij hem het beste gunt: “Het blijft natuurlijk wel mijn broer en ik hou van hem en ik hoop voor hem dat die jongen de ware is. Je weet natuurlijk nooit.” Om vervolgens af te sluiten met: “Maar zelf geloof ik er niet in.”

Showbizznieuws 24/7