16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Ex van Leontine Borsato: “Het raakt me allemaal niet”

Foto: VTM

Hij is een pak minder populair

Leontine Borsato en John Huiberts leken nog zo’n mooi koppel. Maar het sprookje is jammer genoeg alweer voorbij. Wat er fout gelopen is, dat houden de twee liever voor zichzelf.

Al zou John zijn ex-geliefde lui hebben genoemd en zou dat de voornaamste reden van de breuk zijn geweest. En dat maakt hem niet bijzonder populair.

“Ik weet dat ik nu heel onsympathiek over kom, maar ik lees het niet en het raakt me ook niet. Ik doe daar gewoon helemaal niks mee”, klinkt het in Weekend.

Er werd al eens gezegd dat John niet bepaald erg serieus in zijn relaties staat en daar fronst hij toch even de wenkbrauwen van. Dat hij wordt afgeschilderd als een onsympathiek man met een dubbelleven, laat hem niet helemaal onverschillig.

“Maar ik laat het zoveel mogelijk van me afglijden en leg het naast me neer. Daar heb ik rust over, want ik weet wie ik ben en mijn vrienden en familie ook. Het maakt me niet uit hoe anderen die me niet kennen naar me kijken, het maakt me enkel uit hoe mijn dierbaren naar me kijken. En die kijken wel goed naar mij. Dat vind ik het allerbelangrijkste.”

Showbizznieuws 24/7