16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Eva Jinek: “Ik voelde me slecht, heel slecht”

Foto: Brunopress.nl

Eva Jinek lijkt het allemaal voor elkaar te hebben. Ze is de presentatrice van een enorm populaire talkshow op RTL4 die naar haar vernoemd werd en verdient daarmee sloten geld. Op privégebied verging het haar enkele jaren geleden wat moeilijker. Dat vertelt ze in Party.

Momenteel rijft ze ieder jaar 1,2 miljoen euro binnen voor haar prestaties als presentatrice. Een astronomisch hoog bedrag voor een vrouw die als kind van vluchtelingen in Nederland toekwam.

“Dat geld is een manier om de toekomst van mijn gezin veilig te stellen”, vertelt ze daarover. Ze kocht onlangs een ‘grotemensenhuis’ in de vorm van een woonboerderij.

Binnenkort is ze te zien in het nieuwe programma ‘De Wereld Van Eva’, waarin ze praat over intieme zaken zoals het schuldgevoel van werkende moeders en seks na de bevalling. Na haar bevalling door middel van een keizersnede, is Eva de ideale persoon om daarover mee te praten.

“Na mijn keizersnede voelde ik me slecht, heel slecht. Ik wist dat ik nog vier maanden had tot mijn werk weer zou beginnen. Ik dacht: ik word nooit meer de oude, ik zal fysiek nooit meer hetzelfde zijn”, geeft ze openhartig toe. Gelukkig zit Eva intussen weer goed in haar vel en stelt zoontje Pax het prima.

Showbizznieuws 24/7