16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
maandag 27 mei 2024

Ali B bood geld aan, aan slachtoffers om te blijven

Foto: SBS6

De getuigenissen zijn niet van de minste

Wat er precies is gebeurd achter de schermen van ‘The Voice Kids’ daar zijn nog veel vragen rond. Enkele getuigen vertelden wel hun verhaal in de documentaire ‘BOOS’ en de beschuldigden in kwestie verdwenen voor een lange tijd van de radar.

Één van die beschuldigden is rapper Ali B. Hij zou s*ks hebben gehad met een meisje zonder dat zij daar de toestemming voor heeft gegeven.

Volgens het programma zou er een patroon zijn in zijn gedrag en zou hij als coach een affaire hebben gehad met één van de kandidaten van ‘The Voice’. Maar naast coach zou hij ook een structurele vreemdganger zijn die twee vrouwen heeft verkracht. Dat schrijft Story.

De verschillende getuigenissen vertellen zowat allemaal hetzelfde. Allemaal zijn ze benaderd door Ali en wilde hij hen zoenen, of heeft hij het zelfs gewoon gedaan.

Een andere getuigenis gaat zelfs nog en stapje verder. “Laat op de avond werd ik naar de studio van Ali gelokt om ‘muziek’ te maken. Er waren meerdere mannen aanwezig in de studio. Ze deden lachgasballonnen. Na een tijdje ging Ali naast me zitten en zoende hij me plotseling. Ik durfde niets te zeggen, want we waren in de minderheid. Ik bood me zelfs geld aan om te blijven.”

Showbizznieuws 24/7