14 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Albert Verlinde: “Ik heb dat nooit goed gevonden van mezelf”

Albert Verlinde: “Ik heb dat nooit goed gevonden van mezelf”

Foto: VTM

Of je nou bekend bent of niet, het is belangrijk als werkgever dat je altijd respect blijft tonen voor je werknemers. Iets wat Matthijs van Nieuwkerk de voorbije jaren duidelijk eens een keertje vergat als we zijn collega’s mogen geloven.

Respect voor de werknemers is een regel die Albert Verlinde heel erg nauw neemt. Het is voor hem ontzettend belangrijk dat iedereen zich goed voelt op de werkvloer.

“Bij RTL Boulevard hield ik altijd alles in de gaten, hoe er werd geschakeld naar verschillende beelden, hoe de shots waren- en dat terwijl ik aan het praten was aan de desk. Zo ook hoe een bepaalde regisseur dat deed, en ik heb eigenlijk nooit zo goed van mezelf gevonden dat ik me daarmee bemoeide”, zegt Albert in Weekend.

Albert moet toegeven dat hij soms een ontzettende controlefreak was. “Je hebt een productieteam dat er al voor zorgt dat een presentatieteam daar geen zorg over hoeft te hebben, dus laat lekker dat team z’n werk doen. Dat heb ik wel moeten leren.”

Wanneer een uitzending van ‘RTL Boulevard’ niet goed liep, wist het team van Albert dat meteen. Niet dat de man ging schelden, wel omdat hij stil wegging. “Ik wilde dan zo snel mogelijk met mensen praten om te ontladen. Dat deed ik nooit op de vloer.”

Showbizznieuws 24/7