14 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Albert Verlinde: “Geef elkaar eens wat tijd”

Albert Verlinde: “Geef elkaar eens wat tijd”

Foto: VTM

BNNVARA en Matthijs van Nieuwkerk hebben na de mediastorm rond Matthijs de samenwerking meteen stopgezet. Matthijs zal voorlopig niet meer op de zender te zien zijn en voorlopig ook niet meer op televisie.

Maar of dat voor altijd zal zijn, dat betwijfelt Albert Verlinde. “Ik denk dat hij nu opeens in beeld bij de commerciëlen zal verschijnen. Zij hebben zelf die affaires gehad met onveilige situaties, zoals ‘The Voice’”, begint hij in Weekend.

Toch zijn de meesten ervan overtuigd dat Matthijs zijn carrière nooit meer zo groot zal worden als het ooit was. Zo suggereerde John Kelder het volgende:

“Je hebt ook Ellen Degeneres die altijd heel geliefd was. En ineens: boem, kwamen alle verhalen van achter de schermen en was het over.”

Iets waar Albert Verlinde toch een andere kijk op heeft. “Ik vind dit soort uitspraken zo snel gedaan. Dan denk ik: ‘jeetje, jongens! Laten we elkaar een beetje de tijd geven. De slachtoffers moeten de kans krijgen om hun verhaal te doen, gehoord te worden en het te verwerken, maar iemand die het heeft gedaan en alle mensen die daarbij betrokken zijn geweest, moeten ook de kans krijgen om naar zichzelf te kijken en daaruit te leren. Ik ben niet iemand van: onmiddellijk op die zwarte lijst!”

Showbizznieuws 24/7