Glennis Grace: “Ik ken genoeg soortgelijke verhalen van vrouwen”

Foto: VTM

De storm rond Glennis Grace lijkt wat te gaan liggen zijn en de Nederlandse zangeres heeft weer wat optredens in de agenda staan. De komende tijd legt ze dan ook haar volledige focus op muziek.

“Ik moet zorgen dat ik weer aan het werk kom. Ik werk aan een nieuw album. Mijn nieuwe single komt begin september uit, dus daar ligt op dit moment mijn focus. Het gaat over een relatie waarin de man alles mag, kan en doet, terwijl de vrouw of thuis bij de kinderen is of klein gehouden wordt”, zegt Glennis in Weekend.

De single is in elk geval niet op Glennis zelf gebaseerd want niemand kan haar, in welke relatie dan ook, weerhouden van wat ze wel of niet kan en mag doen.

“Maar ik ken genoeg verhalen van vrouwen, en ook van mannen, die wel in een relatie zitten waar ze niet alle kanten op kunnen. Je moet elkaar gewoon kunnen vrijlaten, toch?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.