Linda de Mol: “Nooit eerder zat ik in zo’n nare situatie”

"Gooische Vrouwen" nieuwe afleveringen vanaf 8 september bij vtm op de foto: van links naar rechts : Susan Visser (Anouk Verschuur), Lies Vissedijk (Roelien), Linda De Mol (Cheryl Morero), Tjitske Reindinga (Claire van Kampen) Deze foto is vrij van rechten voor publicatie vij redactionele artikelen. Naamsvermelding fotograaf verplicht: Roy Beusker

Heel binnenkort velt het OM een uitspraak over de aanklacht van Nienke Wijnhoven tegen Jeroen Rietbergen. Heel binnenkort weten we of het OM Jeroen zal vervolgen of niet.

Wanneer hij niet vervolgd wordt, is dat positief nieuws voor hem en Linda de Mol. Linda lijkt hem al een hele tijd een tweede kans te willen geven, maar weet natuurlijk niet wat er haar nog allemaal boven het hoofd hangt, mocht Jeroen vervolgd worden.

Als zij hem nog een tweede kans wil geven, zal ze Jeroen terug moeten leren vertrouwen. En dat zal niet eenvoudig zijn.

Jeroen en Linda hadden in het verleden wel al eens relatieproblemen en ook daar kwamen ze als koppel terug bovenop, weet Story.

Destijds vertelde Linda aan Story: ‘Niet eerder heb ik in zo’n nare situatie gezeten. Het is heel lastig als iedereen er iets over zegt of denkt. Natuurlijk ben ik gaan twijfelen aan mijn relatie. Heel erg zelfs. Maar door veel te praten zijn Jeroen en ik er samen uitgekomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.