Ben Cramer: “Je kan niet alles weten en onthouden”

Je hoort mensen wel eens zeggen dat hij of zij heel veel vrienden heeft. Maar hoeveel daarvan zijn echte vrienden? Vrienden op wie je dag en nacht kan rekenen, vrienden die altijd voor je klaar staan wanneer je ze nodig hebt.

Het is ook niet altijd makkelijk om met al die vrienden contact te houden. Dat weet ook zanger Ben Cramer. Hij is iemand die altijd veel moeite steekt in het contact houden, al is dat niet altijd makkelijk.

“Maar als ik dat niet doe, dan blijft het heel vaak stil. Dat is niet leuk. Alleen, daar met je niet in blijven hangen, want dan gebeurt er niets meer. Mensen leiden zo’n gejaagd leven, waardoor ze geen tijd hebben om te bellen. Dat is niet leuk, en daarom ben ik degene die belt. Geen appje, maar om een echt gesprek te hebben”, klinkt het in Story.

Heel vaak krijgt Ben dan te horen ‘Hoe gaat het met jou’. En dat vindt hij soms moeilijk. Als ze dat echt hadden willen weten, dan hadden ze toch gewoon zelf gebeld.

“Ik zeg hen dat ook. Een halve grap, maar er zit ook een kern van waarheid in. Het zal ook wel met de leeftijd te maken hebben. Dertig jaar geleden dat ik zelf in die mallemolen en was mijn vrouw Carla daar om iemand aandacht te geven. We vullen elkaar heel goed aan daarin. Dat is belangrijk. Als ik het vergeet, denkt zij eraan. Je kunt niet alles weten en onthouden. We hebben elkaar nodig. Elke dag weer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.