Katja Schuurman gooit trouwjurk weg!

Foto: VTM

Ooit waren Katja Schuurman en Thijs Römer een gelukkig getrouwd koppel, met een dochter Sammie. De twee zijn niet meer samen, maar hadden lange tijd wel een mooie intense vriendschap.

Een vriendschap waar tegenwoordig nog maar weinig van overblijft. Sinds de aangiftes tegen Thijs van drie verschillende vrouwen, wil Katja niks meer met hem te maken hebben, schrijft Story.

Zo belde Katja zelfs met één van de slachtoffers van Thijs en liet ze haar weten dat ze niks meer met Thijs wou te maken hebben.

En het lijkt serieus te zijn. Katja bewaarde tot voor kort haar trouwjurk die ze droeg tijdens haar huwelijk met Thijs altijd zorgvuldig op zolder, maar die werd plots toch van zolder gehaald, en het was niet om aan te trekken.

In de podcast ‘Schuurman en Spigt ruimen op’ trekt Katja met Frédérique Spigt naar zolder en daar ziet ze haar trouwjurk, helemaal onder de uitwerpselen. Waarop Katja meteen besluit dat de jurk weg moet.

En daardoor gooit Katja de enige tastbare herinnering aan haar overleden goede vriend en ontwerper Percy Irausquin de vuilbak in. “Dit is toch symbolisch voor zo’n huwelijk”, zegt Frédérique tegen Katja, waarna ze samen in lachen uitbarsten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.