Sergio Herman: “ik heb besloten nóg egoïstischer te worden”

Foto: VTM

Sergio Herman nam zich na zijn scheiding van Ellemieke Vermolen één ding voor: hij zou nóg egoïstischer worden. Wat was er gebeurd?

“Ik wil niet zeggen dat de tijd dringt, maar hij is nu wel kostbaarder dan toen ik 25 was”, klonk het bij Sergio Herman die ondertussen de vijftig gepasseerd was. De topchef nam zich één ding voor…

“Ik ben meer aan mezelf gaan denken, en dat wil ik nog veel meer doen in de toekomst. Ik ga nóg egoïstischer worden. Dat is niet heftig, dat is gewoon realistisch”, aldus Sergio Herman in Telefacts NU.

Zowel op zakelijk vlak als privé besloot Sergio Herman vaker ‘nee’ te zeggen: “Ik vind het heerlijk dat ik dat gewoon voor mezelf kan beslissen. Aan mezelf denken, leuke dingen doen. En dingen die ik niet wil doen, ga ik ook niet meer doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.