Mart Hoogkamer goed op weg op miljonair te worden

We kunnen niet meer om Mart Hoogkamer heen. Hij scoort de ene hit na de andere, en heeft het ene optreden na het andere.

Hits scoren en heel wat optredens hebben, dat zorgt er natuurlijk voor dat er ook heel wat geld in het laatje komt. Maar hoe rijk is Mart nu precies? Party zocht het uit.

Mart heeft 2 bedrijven: Mart Hoogkamer Entertainment B.V. en MHolding B.V. Bij Entertainment B.V. bedroeg het eigen vermogen eind 2022 307.924 euro, een jaar later steeg het naar 427.019 euro.

Per optreden vraagt Mart 9000 euro en daar komen nog eens alle tv-projecten van de zanger bij. En op die manier blijft het vermogen maar groeien.

De holding van Mart heeft eind 2022 een eigen vermogen van 12.000 euro, hoeveel dat in 2023 bedroeg, dat is nog niet bekend. Een miljonair kan Mart zichzelf nog niet noemen, maar er kan gerust gezegd worden dat hij goed op weg is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.