Catherine Keyl: “Ik zie nog steeds restanten van die mentaliteit”

Foto: NLBeeld

Als presentatrice en interviewster is Catherine Keyl een kei in haar vak. Ze heeft dan ook nooit getwijfeld toen ze voor dit vak koos.

“Ik ben toch eigenlijk wel heel erg verliefd op dit vak. Omdat het elke keer zo ontzettend anders is. Dan ben je weer op reportage, dan gaat het over iets serieus, en dan maak je weer gekkigheid mee. Het is nooit saai”, zegt ze in Party.

De tv-wereld lijkt ook een echte mannenwereld te zijn. Maar de vrouwen lijken de laatste tijd wel stevig hun opmars te maken. Als vrouw is Catherine ook wel voor een aantal uitdagingen komen te staan tijdens haar carrière.

“Vooral om die mannen te laten geloven dat een vrouw ook iets kan, want dat was echt wel een hel hoor, om dat duidelijk te maken. Ik zie ook nu nog steeds restanten van die mentaliteit, dat er veel mannen zijn die zichzelf geweldig vinden en vinden dat vrouwen maar blij moeten zijn dat ze ook iets mogen doen, maar verder hun mond moeten houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.