Jan Keizer: “Het zit er gewoon niet in”

Foto: Showbizznieuws247.nl

Jan Keizer mocht enkele weken geleden nog eens een keertje optreden tijdens ‘Carrie op vrijdag’, samen met de band Ancora en solo.

Het was al een hele tijd geleden dat Jan nog op het podium had gestaan en nu toch nog eens mogen optreden voor zoveel mensen, het deed hem wel veel deugd.

“Die reacties achteraf zijn natuurlijk het allermooiste. Je merkt dat de mensen het leuk vinden en dat geeft me toch een kick”, zegt Jan in Party.

Nu Jan terug op een podium heeft gestaan, heerst natuurlijk ook nog altijd de vraag of die reünie van BZN er gaat komen. Maar hij moet de mensen nog altijd teleurstellen.

“Ik had het ooit willen doen met alle leden, met iedereen die nog in leven is. Ik had het leuk gevonden om dat één keer te doen. Maar ja, dat zit er niet in, want niet alle anderen willen dat en dan houdt het helaas op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.