Is André Hazes niet de zoon van André Hazes Sr?

Foto: Play4

Hoewel de fans van André Hazes en de overige Hazes-familieleden hopen dat het geruzie ooit stopt, lijkt die kans behoorlijk klein te zijn. Het ene conflict na het andere stapelt zich op en het lijkt alleen maar erger te worden.

Als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven dat heeft Rachel Hazes nog vee meer in haar mars om haar zoon dwars te zitten, lezen we in Weekend.

“Ik heb altijd al het vermoeden gehad dat Rachel gaat beweren dat André jr. niet de echte zoon is van André Hazes sr”, schreef Yvonne op haar kanaal.

Het is niet de eerste keer dat zo’n geruchten de kop zouden opsteken. Eerder werd al gezegd dat Marco Eijk de vader zou zijn van André.

André probeert het gedrag van zijn moeder niet aan zijn hart te laten komen en focust zich vooral op de muziek en zijn carrière. Het gaat op dit moment erg goed met zijn muzikale carrière en zijn relatie en dat is de prioriteit voor André op dit moment.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.