Maxime Meiland: “Ik vond het een beetje te ver gaan”

Copyright: Play4Maxime Meiland

Het gebeurt wel eens vaker dat Leroy, de man van Maxime Meiland, verkeerde signalen geeft richting een vrouw. Hij is altijd heel amicaal en dat terwijl hij wel getrouwd is met Maxime.

Als we Maxime mogen geloven doet hij dat niet bewust en is hij gewoon een beetje naïef. Maar toch moet ze hem soms op de vingers tikken.

“Hij zegt dan: ik heb toch niks verkeerds gedaan? Maar ik zeg dan: ‘Het is de manier waarop je praat, waarop je iemand een gevoel geeft’. Ik kan me heel goed voorstellen dat een vrouw dan denkt: oh, hij vindt me leuk”, zegt Maxime in Weekend.

Onlangs op een bruiloft ging Leroy ook heel gezellig om met een vrouw en vroeg ze hem mee naar het zwembad. Een aanbod dat hij niet afsloeg. Gelukkig ging er ook een vriend met Leroy mee.

“Maar toen ik dat zag gebeuren vond ik het toch een beetje te ver gaan. Ik ben toen ook het zwembad ingedoken. Ik dacht: hup, ik sodemieter jou dat zwembad uit met je natte kleding en we gaan naar huis.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.