Maxime Meiland: “Dan wordt hij veel te amicaal”

Copyright: Play4Maxime Meiland

Tussen Leroy en Maxime Meiland lijkt er geen vuiltje aan de lucht te zijn. Ze zijn 2,5 jaar getrouwd en nog steeds dolverliefd op elkaar.

Maar toch kan het niet anders dan dat het bij hen ook wel eens knettert. En dat komt vaak doordat Leroy iets te amicaal is met andere vrouwen.

“Als ik Lee ergens loslaat in een tent, dan zou ik hem de hele avond niet kunnen zien, want dan is hij weer aan het ouwehoeren en dan weer met die. Hij is extreem sociaal”, begint Maxime in Weekend.

Maar Leroy praat echt met iedereen, ook met zijn exen, getrouwde vrouwen of vrouwen die gaan scheiden. En dat pikt Maxime niet langer.

“Op een gegeven moment stond ik met een meid te praten, die vrouw lag in scheiding. We waren in totaal twee nachten op die bruiloft waar zij ook was en ik zag haar steeds bij andere mannen aan tafel zitten. Op de laatste avond ging ze de hele tijd met Lee praten en om hem heen hangen. Dan is hij weer té amicaal, dat ik ook denk: je geeft de verkeerde signalen af.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.