Gaan de deuren wagenwijd open voor Prinses Alexia in Londen?

Prinses AlexiaFoto: RVD - Martijn Beekman

Prinses Alexia is vol goede moed begonnen aan haar studies in Londen, maar het is nog afwachten of de prinses ook zal slagen voor haar studies.

In Londen zijn er heel wat verleidingen zoals de verschillende uitgaansbuurten en feestjes overal. En dat is toch iets waar de prinses een zwak voor heeft.

Er zijn ook exclusieve clubs in Londen waar je niet zomaar toegang krijgt en je moet voldoen aan een bepaalde dresscode. Gympies zijn uit den boze en hoge hakken of elegante laarzen zijn een must, schrijft Party.

Er kan zelfs gevraagd worden om een tafel op voorhand te boeken of het boeken van een secret room en dat voor zo’n duizend pond. Wie dus exclusief wil feesten, moet er wel iets voor over hebben.

Maar het is nog maar de vraag of Alexia al dat geld zal moeten neertellen voor een avondje uit. Als prinses van Nederland is de kans groot dat de uitnodigingen haar om de oren zullen vliegen, waardoor ze volop en kosteloos zal kunnen genieten van het uitgaansleven in Londen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.