Willem-Alexander verliest aan populariteit

Foto: RVD - Arenda Oomen

Er is weer wat ophef ontstaan rond het koningshuis. Willem-Alexander heeft een loonsverhoging gehad en dat is niet naar de zin van de Nederlanders. Een heel spijtig iets, want net nu begon het koningshuis weer aan populariteit te winnen.

Maar er is niet alleen ongenoegen over de loonsverhoging, maar ook over de kosten die het koningshuis per jaar maakt. Willem-Alexander wordt nu al gezien als de duurste koning ooit in de historie van Nederland, schrijft Party.

Wat begon met kosten rond de 40,2 miljoen euro, is dat ondertussen opgelopen naar zo’n 60 miljoen euro. Nederland vraagt zich af waar dat naartoe gaat de komend jaren.

Waarom de koning en koningin zoveel geld uitgeven, dat blijft een raadsel voor de Nederlandse bevolking. En er ontstaan wel vaker frustraties over. Het leven wordt voor iedereen duurder, alleen de koning lijkt daar geen last van te ondervinden en dat vindt Nederland niet kunnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.