Regisseur van de Meilandjes: “Dat zit op de grens”

Foto: William Rutten

Timon Moll heeft altijd graag met de familie Meiland gewerkt. Het is altijd één groot feest, maar het is ook hard werken om de hele familie bij de les te houden. Al is het wel vaker gebeurt dat ze met chagrijnige gezichten zaten tijdens de opnames

“Bij de kerstafleveringen heb ik dacht: dat zit op de grens. Dat je in de montage heel erg aan het knippen bent om toch die kerstgedachten te laten zien. Want die was er zeker niet altijd”, zegt Timon in Weekend.

Dat ze soms chagrijnig zijn, heeft te maken met het vele reizen en het lang in de auto zitten. Maar ook het feit dat Kerst aan het eind van het seizoen valt, heeft daar een invloed op.

“Dan heb je al veel uitzendingen gedraaid, zijn ze ons zat en moe, maar moeten ze toch leveren. Wij maken gemiddeld 36 afleveringen per jaar en dat is echt veel. Dus het was zwaar. Voor hen, maar ook voor ons.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.