Edsilia Rombley: “We hebben ook ons eigen ding”

Foto: William Rutten/SBS6

Achttien jaar, zolang zijn Edsilia Rombley en haar man Tjeerd Oosterhuis al samen. Ze delen een grote passie voor muziek en een hysterische dip hebben ze nog niet gehad in hun relatie. Maar dat komt doordat ze elkaar ook de vrijheid gunnen.

“We hebben ook echt elk ons eigen ding. En dat komt af en toe samen, maar soms ook niet. En we delen dezelfde principes en waarden over het leven. We zijn echt elkaars maatjes en daardoor hebben we het samen leuk, zonder dat het alleen maar draait om werk of het gezin”, zegt Edsilia in Weekend.

Saai is het gezinsleven van Tjeerd en Edsilia nooit. Dat komt vooral doordat zowel Tjeerd als Edsilia entertainers zijn.

“Onze kinderen zijn ook ontzettend grappig en muzikaal. Bij hen zie je echt een Edsilia en een Tjeerd terug. We hebben veel humor, wat heel belangrijk is, want dan wordt het nooit eentonig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.