Angela Groothuizen: “Dat hoef je tegen mij niet te zeggen”

Foto: Roland J. Reinders/ MAX

Wie ook deelneemt aan ‘The Tribute: Battle Of The Bands’, allemaal hebben ze één gemeenschappelijke passie: muziek. En dankzij het programma zijn de verschillende deelnemers ook allemaal professioneel muzikant geworden.

“Ik zeg wel altijd: hou je ook vast aan wat je naast de muziek doet. Het is natuurlijk fantastisch als je succesvol bent, maar Nederland is een klein land en je moet je leven interessant genoeg houden”, zegt Angela Groothuizen in Party.

Zelf vond Angela optreden alleen nooit voldoende. Zij deed dat altijd in combinatie met een heleboel andere dingen, zoals vrijwilligerswerk.

“Ik sta echt in de maatschappij. Je hoeft tegen mij niet te zeggen dat ik geen idee heb, dat ik in een bubbel leef, want da doe ik niet. Misschien een Amsterdamse bubbel, maar ik weet hoe mensen leven in Tilburg en hoe zwaar ze het hebben in Zuid-Limburg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.