Regisseur van de Meilandjes: “Ik wist nooit waar ze mee zouden komen”

Foto: William Rutten

Timon Moll en de familie Meiland hebben altijd goed samengewerkt om een leuk programma te maken. Er viel altijd wel wat te beleven bij de familie en Timon had gelukkig niet het gevoel dat ze hem scherp moesten houden om creatief te blijven voor de reeks.

“We spraken natuurlijk wel heel algemeen door wat we gingen doen, maar mijn werkwijze is echt om te kijken wat er op dat moment gebeurt en daarop te reageren”, zegt hij in Party.

Dat wilde zeggen dat Timon en de Meilandjes niet altijd in dezelfde richting dachten, maar waardoor het opnemen wel altijd spannend bleef.

“Ik wist nooit precies waar ze mee zouden komen. Het was altijd gewoon afwachten. De aanleiding voor een scène kon bijvoorbeeld een klein dingetje tussen hen zijn, of tussen Maxime en Erica. Dan zei ik achter de camera’s tegen hen: ‘Ja dat zegt ze nou wel, maar wat vind je daar nou echt van?’ Een beetje stoken, plagen en prikken. Maar heel leuk om te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.