Patty Brard: “Het blijkt hem toch te lukken”

Foto: VTM

Wat een prachtige dag was het huwelijk van Priscilla, de dochter van Patty Brard. Zij stapte in het huwelijksbootje met Kevin en Patty mocht de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand zijn.

Dat deze bijzondere taak nu was weggelegd voor Patty, moet haar een groot plezier hebben gedaan. Patty en Priscilla hebben namelijk lange tijd niet met elkaar gesproken, schrijft Story.

En ze heeft haar job goed gedaan. Zo liet ze het verliefde koppel een brief naar elkaar schrijven. Een hele opgave voor Kevin zo bleek.

“Een lange, waarin ze hun gevoelens naar elkaar uitspreken. Mijn schoonzoon vindt het moeilijk om zijn gevoelens bloot te leggen. En dan vind ik het zo mooi als ik hem help, het hem toch blijkt te lukken”, zegt Patty.

Door de brief is Brard er rotsvast van overtuigd dat Kevin de ware is voor haar dochter en dat ze het niet beter had kunnen treffen.

“En ik heb de allerleukste schoonzoon”, klinkt het achteraf!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.