De Ladies of Soul: verzoening in de maak?

Foto: VTM

Hoewel het sinds haar gedwongen afscheid van de populaire formatie al flink gerommeld heeft tussen Glennis Grace en de Ladies of Soul, heeft Edsilia Rombley in Weekend nu toch mooie woorden over voor haar vroegere collega en vriendin.

“Want hoe verschillend we ook zijn, we waren altijd goed met elkaar”, klinkt het uit de mond van Edsilia. “Ik gun Glennis dan ook heel veel goeds. Weet je, de toekomst zal het uitwijzen”, zegt de zangeres.

“Maar ik heb helemaal geen wrok of iets naar haar. Laat ik het zo zeggen: we zijn nooit haatdragend geweest. Echt niet. Sterker nog: ik heb nog steeds heel veel liefde voor Glennis. Ik ken haar best wel lang en gun haar alleen maar dat het goed met haar gaat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.