Jan Dulles en echtgenote in therapie

Foto: Showcomm bv

In september 2020 verloren 3JS-zanger Jan Dulles en zijn partner Caroline hun dochtertje Donna na een zwangerschap van dertien weken. De kleine meid stierf door een fatale breuk in het middenrif.

Na dit dramatische verlies ging het koppel, dat in 2023 heel bewust in het huwelijksbootje stapte op de geboortedag van hun betreurde dochtertje, samen in rouwtherapie. Iets waarover Jan openhartig spreekt in Story. Een ingrijpende gebeurtenis als het verlies van een kind kan namelijk ook van grote invloed zijn op je relatie.

En dat was ook bij Jan en Caroline het geval. “Iedereen verwerkt verdriet immers op z’n eigen manier. Caroline wilde erover praten, die kan huilen, maar dat kan ik niet”, zegt hij. “Ik huil nooit en dat vind ik heel erg. Ik zou willen dat ik een keer keihard in huilen uit kan barsten, zodat er iets van het verdriet uitkomt. Maar het lukt me echt niet. Ook daarom zijn we samen in rouwtherapie geweest”, aldus de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.