Karin Bloemen opgelicht

Foto: KRO-NCRV

Artieste Karin Bloemen zal naar eigen zeggen nooit meer vergeten in wat voor nachtmerrie ze belandde nadat het managementbureau waarmee ze samenwerkte voor de realisatie van één van haar theatershows failliet ging.

Dat vertelt ze aan Story. Door de mensen achter dat bureau werd ze zo immers voor maar liefst 250.000 euro opgelicht. Vier jaar lang heeft ze vervolgens dag en nacht moeten buffelen om de medewerkers aan haar theatershow en haar eigen vaste lasten te kunnen betalen.

“Ik had in die jaren een driedubbele baan. Ik pakte alles aan”, vertelt ze. “’s Avonds stond ik in het theater om mijn medewerkers te kunnen betalen en overdag gaf ik les of sprak ik allerhande commercials in. Alles wat binnen mijn mogelijkheden lag, greep ik aan”, aldus Karin. “Het was ontzettend hard werken, maar het is me gelukt: iedereen die recht had op centjes heeft z’n geld gekregen”, is ze trots

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.