André Hazes: “Ik vind dat niet belangrijk

Foto: VTM

De muzikale samenwerking tussen André Hazes en Mart Hoogkamer krijgt een staartje. De twee gaan nu ook samenwerken voor een TALPA-programma en John de Mol lijkt grootse plannen te hebben met de twee zangers.

Wat voor programma het zal worden, dat is nog niet bekend. Maar men denkt dat het iets in de richting wordt van ‘Geer & Goor’, ook met de nodige dosis humor.

Of André en Mart daar een goede keuze voor zijn, dat valt voorlopig natuurlijk nog af te wachten. Maar André is al behoorlijk enthousiast en heeft zin in de realityshow met zijn goede vriend.

Het zou ook weer wat meer geld in het laatje brengen van André, want hij zou naar het schijnt de voorbije jaren zo’n 1,8 miljoen euro verlies hebben geleden.

“Ik heb nog altijd een dak boven mijn hoofd en een gezond gezin. Geld vind ik niet belangrijk. Het is fijn om het een beetje te hebben, zodat je kan doen wat je graag zou willen. Maar geld, het is een bijzaak. Monique en Dreetje zijn belangrijker dan geld”, zegt hij in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.