Peter Gillis: “Dat zou niet goed zijn als dat gebeurt”

Friso Keuris - SBS6

Toen Mark Gillis, de zoon van Peter Gillis, in het ziekenhuis lag, ging er heel wat door het hoofd van Peter heen. Het leven van Mark hing aan een zijden draadje en Peter mocht het niet gedroomd hebben dat zijn zoon voor hem zou sterven.

“Je hebt dan toch zoiets van: het zijn je kinderen en het zou niet goed zijn als ik de kinderen wel zou overleven. Daar worstel ik in mijn hoofd wel wat mee. Maar we moeten allemaal toch weer verder”, zegt hij in Party.

Gelukkig kreeg hij veel steun van zijn partner Wendy en zijn twee andere kinderen Ruud en Inge. En ook Inges man Eric was een grote steun voor Gillis.

“Ik ben elke ochtend blij als ik opsta en besef dat ik er weer ben. Zo sta ik erin. Dat was trouwens al zo voordat dit mt Mark gebeurde, hoor. Ik ben zelf een keer onwel geworden en met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. Vanaf dat moment ben ik anders in het leven gaan staan. Nu kan ik van heel kleine dingen genieten, terwijl ik vroegr altijd maar doorging.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.