“Dit is meer hoe Glennis Grace echt is”

Foto: VTM

Het Whitney Houston Tribute concert van Glennis Grace lijkt niet te verkopen zoals ze het had gehoopt. Er zijn nog massaal veel kaartjes te koop en het ziet er voorlopig naar uit dat Glennis voor een behoorlijk lege zaal zal optreden.

Mediacriticus Victor Vlam denkt dat Glennis het moeilijk zal krijgen om een carrière te hebben zoals voor het Jumbo-incident.

“Dat komt omdat haar imago heel erg aangetast is. Een lady is niet zomaar een vrouw, het is een dame. Iemand die aanzien heeft en zich heel erg hoffelijk gedraagt. Als je dan gewoon met een knokploeg naar een Jumbo gaat, is dat zo strijdig met het imago dat jarenlang is opgebouwd”, zegt hij in Party.

En hij zou wel eens gelijk kunnen hebben. Tot nu toe is Glennis haar imagoschade nog niet te boven gekomen en dat zal moeilijk worden ook.

“Ik denk dat de manier waarop we haar tegenwoordig zien, ook is hoe zij echt is. Dat past beter bij haar dan het imago van een soort diva-achtige zangeres.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.